Unghiute crapacioase China Glaze Crackle & China Glaze For Audrey!

Prima data cand am vazut un filmulet de prezentare al ojelor din noua colectie Crackle de la China Glaze, acum vreo cateva luni, am avut o revelatie. Mi-am dorit atat de mult oja asta care da impresia de crapat, incat am cautat in sus si-n jos pe net pentru a da comanda. Am innebunit colegii, prietenii..
In sfarsit, am pus mana pe ea. Mi-am cumparat-o in nuanta de negru care se numeste Black Mesh. Ca o conicidenta, in aceeasi zi am primit cadou si nuanta Crushed Candy – tot spusesem ca am innebunit pe toata lumea, nu? 🙂
Am folosit ca baza intaritorul de la Kallos si am pus nuanta For Audrey de la China Glaze. Imi place mult nuanta, este pala si culoarea este deosebita, un albastru placut. Se intinde frumos. Eu dau de fiecare data cate doua straturi, indiferent de oja.
Unghiute crapacioase China Glaze Crackle & China Glaze For Audrey!
Apoi am adaugat un strat de China Glaze Crackle. Oja asta pur si simplu se strange! Chimia, draga de ea :). Asa a aratat manichiura la final:
Unghiute crapacioase China Glaze Crackle & China Glaze For Audrey!
Unghiute crapacioase China Glaze Crackle & China Glaze For Audrey!
Toata lumea a fost mirata si fetele incercau sa gaseasca raspuns la intrebarea: “-Cum ai facut?”. O colega a presupus ca e vorba de un pix pe care l-as fi folosit, o alta ca am lipit ceva deasupra.. Asadar, o manichiura care va atrage priviri si intrebari! 🙂
Acum oja de acest tip se poate gasi in variante mai ieftine (Flormar, are cateva nuante frumoase la aproximativ 15 lei/sticla; gasiti stand Flormar in Cora Pantelimon, Auchan Titan, Carrefour Orhideea/Colentina etc). Cei de la OPI au scos si ei sub numele de OPI Shatter, insa pretul este mult mai mare, aproximativ 50 de lei/sticla. Alte branduri care au scos pe piata oja crapacioase: Essence, Sally Hansen.
Trebuie incercata, efectul crapacios este foarte frumos!

Comments

Article Tags :
Related Posts

3 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Liz says:

    si eu m-am indragostit de crackle. De la tine, of course!

  2. Adelina Radu says:

    Can am fost de paste in Istanbul erau ft ieftine ojele de Flormar, dar cum nu le cunosteam atunci, mi-am luat doar 2 🙁 Acum ma pun sa caut iar si sper sa gasesc oja din aceasta ca a ta!

  3. MeG says:

    Ade, au aparut in foarte multe locuri. Postul este vechi – acum sunt o gramada de nuante si firme care au!