Manichiura noua in tonuri de roz si mov cu Essence, China Glaze si Skin Food!

Neata!
Ce-am facut eu vineri seara, dupa ce am papat si ne-am relaxat putin? Bineintelessss, am trecut la manichiureala! 🙂
Cum joi am facut gratar si a trebuit sa curat niste vinete, mi s-a ciobit o unghie si abia ieri am avut timp sa o refac.
Am vrut sa incerc un nou stil de manichiura, asa ca am dat deoparte urmatoarele oje:

Ce am facut cu ele?

Le-am folosit de la stanga la dreapta; un strat de Mavala drept baza, apoi doua straturi de China Glaze – Encouragement si am lasat sa se usuce bine bine.
Apoi, folosind tehnica buretelului (click pentru mai multe detalii) am alicat pana putin mai sus de jumatatea unghiei un strat de Essence – Ultimate Pink. Am lasat iar sa se usuce si am aplicat inca un strat de oja, apasand usor, folosind oja Skin Food VI 407.
Am lasat sa se usuce si a iesit la final un degrade care mie imi place mult.

Trebuie sa mai exersez si sa stiu clar ce vreau sa fac 🙂 Aici am vrut initial sa fac pete roz pe toata suprafata unghiei si apoi doar spre varf sa pun oja mov, insa m-am razgandit in timp ce pictam.
In orice caz, cred ca e o manichiura pe care o putem face unor unghii mai lungute, eventual folosind mai multe nuante. Mie imi plac cele care contrasteaza.
Va place? Mie daaa! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
0 Shares

6 replies added

  1. Iki august 27, 2011 Răspunde

    Mavala is good, but it demands enourmous time to dry… 😉

  2. Liz august 28, 2011 Răspunde

    daaa imi place si mie. Stai sa caut un link poate cand ai timp mai incerci ceva

  3. MeG august 29, 2011 Răspunde

    Iki, hm, the Mavala i use dries very quickly,in my opinion; i use it for the left hand and when i finish the right hand's nails, the left's are already dried.
    Maybe it's different.

  4. MeG august 29, 2011 Răspunde

    Liz, stiu de metoda aia, am incercat-o, insa n-am apucat sa postez aici :))
    E cam chinuiala si dureaza, dar iese dragut.
    O sa pun cand am timp.
    ;*

Leave your comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.