Lotiune de plaja Nivea – SPF 50 – Review

Iata o lotiune de plaja de 2 lei pe care eu am dat vreo 50 si ceva (de lei) (stiu, mult, dar erau preturi de insula, dar nu aveam alternative). 
Lotiunea 5 in 1, eng. Nivea Sun Whitening Lotion with SPF 50 promite muuulte! 5 in 1? Protejeaza, ajuta la refacerea pielii, contine colagen care impiedica formarea ridurilor si iarasi, protejeaza! Numai ca din primele randuri eu am desfiintat-o.
De ce o cataloghez asa, fara drept de apel? Sa vedem cu ce sa incep. Consistenta este apoasa, nu intra mai deloc in piele si nu e rezistenta deloc la apa, asa cum spune ea ca ar fi. La un moment dat am simtit-o ca pe o panza alba pe corp.

Factorul de protectie este 50 (FPS 50), dar cu tot cu lotiune pe piele eu m-am ars un pic. Si ustura!!

Incerc sa ma gandesc la ceva pozitiv, insa nu prea reusesc sa gasesc vreo calitate la aceasta lotiune Nivea. Cred ca e a doua lotiune de la ei pe care mi-am luat-o si care mi-a intarit parerea pe care o aveam deja despre produsele lor pentru plaja: pe mine nu ma protejeaza de razele soarelui indeajuns!
Se pune mirosul cat de cat ok? Nu, nu se pune, pentru ca la plaja ma intereseaza protectia, nu parfumul pe care as putea sa il las in urma!
Deci, daca tragem linia, ce iese? Pentru mine, Nivea este cea mai proasta lotiune de plaja pe care am incercat-o pana acum.
Ca bonus, mi-au oprit-o pe aeroport la control (desi la prima imbarcare in Phuket am trecut fara probleme cu ea in rucsac. Cei din Bangkok au fost mai vigilenti se pare).
Cu siguranta voi ocoli produsele pentru protectie solara de la Nivea in viitor.
Voi ati avut lotiune de plaja Nivea? Ati fost multumite?

Comments

Article Tags :
Related Posts

6 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Liz says:

  Nivea am avut in alti ani, dar nu asa, nu-mi amintesc de care.
  Anul asta am avut un set yves rocher cu crema de plaja, supa plaja pentru corp si dupa plaja pentru fatza. Foarte bune. Mie mi-au parut super si mirosul pe masura. Protectie 30, nici nu ne-am inrosit, mai ales Ionut care se inrseste tare daca sta la soare puternic. Dupa plaja eu m-am dat tot timpul cu lotiunea, Ionut nu s-a dat. Drept urmare lui i se cojeste pielea, mie nu 😀 Am fost multumita. Au si cu 50 protectie, dar alta gama, tot la yves rocher

 2. Anonim says:

  buna
  eu am fost la plaja anul acesta si mi-am dat copilull de 2 ani cu nivea spf 50 nu sa bronzat si nici nu sa iritat asa ca eu recomand nivea

  • MeG says:

   Buna! Iti multumesc pentru comentariu. Poate ca Nivea ta are alta formula de l-a protejat pe bebe.. Eu nu am fost multumita si nu o recomand.
   Numai bine!

 3. nu am avut..si nici nu incerc
  anul asta incerc elmiplant fara parabeni si pt mine cu spf 30 si pt fetita mea de 2 ani cu spf 50
  anul trecut am avut de la avene si a fost ok..dar e cam scumpisor
  si daca se poate mai ieftin si tot la fel de bun..sper eu!! de ce nu?
  sustina produsele romanesti!
  http://irinacosmetice.blogspot.ro/2013/05/produse-ieftine-mac-vichy-aduse-din.html

 4. […] de unde alege. Eu m-am ofticat un pic ca am dat 55 (in jurul acestui pret) de lei pe o amarata de Nivea, cand as fi putut sa aleg ceva mult mai bun de banii acestia din aeroport.. Ne-am imbarcat si […]